Tuesday, September 29, 2009

cerita demi cerita

Dah sampai HK pagi tadi, sejukkk....
Alhmdulilah perjalanan semuanya berjalan lancar...
barang semua pun dah unpacked tadi..settle!
perasaan? macam biasa bercampur2..
agak sedih kerana terpaksa pergi lagi dari keluarga tercinta..
lagi haru bila fikir kena tunggu setahun lagi baru bley jumpa mereka semua..insyaAllah..
sangat malas bila fikir class dah nk start..
agak lemah nak mula mengorak langkah, membuka lembaran semangat baru..
walauapapun, perjuangan ini belum selesai..
oke dengan sekembalinya diri ini di bumi Hradec Kralove maka akan ku usahakan untuk mengactivekan blog ni..insyaAllah tak mandom macam mase kt malaysia..hihi
tak terlambat lagi rasa nak wish:
SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA! MAAF ZAHIR BATIN..

6 comments:

Noor Liyana Kamarudin said...

Selamat Hari Raya Koin....=p
(kak noli)

kokochan said...

samat hari raya!!!hehehe..
eh mase sopping raye mase tu jumpa kak elia ngn fmily dia..hihi..

Missc0mot said...

camat ari raye... sujud la dikaki ku mntak ampun cpt!! ko suke buli ak kn...

akusygdia said...

camat ari raye gak tuk koin..
dh berada jauh dr malaysia tu..
pandai2 jaga diri ye..
study leklok..
x sbr nk jumpa dr koin ni..
hehe
gambatte kudasai..
=p

kokochan said...

misscomot:
erkkk...cepat2 r dtg sini kalo nk aku mintak maaf darimu comot..kih3!

kokochan said...

kakfara:
hehe thanksss for the wishes!
u too good luck in everything u do! :)