Friday, October 28, 2011

eh aku ade blog ke??

salammmmmmmm~
wahh nk mereput da blog ni, tinggal xberjaga bertahun rasanyaaaa...kesian takde sape sudi nk upload something here..huhu..
kalu nk start blogging mcm kena fully renovate je blog ni...hahaha
memng la hai 'warm-warm chicken shit' je masa buat dlu..dlu org nk blogging aku pon nak, then skrg mmg da mmg haram tak bersentuh la blog ni...
tapi harini tiba2 terasa nk 'ter' bukak blog neh secara tiba2...sambil ronda2 dia alam maya ni godeh2 tumblr org, blog org, tiba2 terpikir
"eh aku kan ade blog? ade lagi ke ek? ke aku da delete?"
tu la sampai balik kt blog ni..huhuhu
(saja tayang muke...esp untuk org yg dah tak ingt muke aku cmna da hahaha~)
start blog ni dari 1st year, now im already in 5th year...rasa masa berjalan begitu pantas...huhu
bila tgok2 post lama2 rasa lawak btol..haha aku ke yg tulis nehhh..hahahaha
tapi takpe la...at least we can see how far we've grown..have changed...huhu

rasa nk start blogging again...so rakan2 sila la datang membaca kembali ok :) hehe

2 comments:

sue-sama said...

update weh update!

Lia3003 said...

a'ah la koin, blog la lagi.. nak baca..