Thursday, September 4, 2008

Alam's Story

ALAM's STORY- The life story of Malaysia's favorite dancer..
Alam : The winner of So You Think You Can Dance season 1
Sebab terlalu bosan semalam aku pon buka la website 8tv, tiba-tiba ternampak cerita Alam's Story nie.. Baru 5episodes yg dah diupload kt situ sebab rasanyer cerita ni pon baru je kuar kt tv, so aku pon tengok la kejap hehe..
Bezanya cerita ni dengan cerita2 lain adalah pelakon-pelakonnya, almost 90% ori even mak n ayah dia pon berlakon.. memang boleh nampak kekurangan orang-orang yang baru berlakon ni tapi tu xpenting sangat..Apa yang penting dalam cerita ni adalah passion si Alam ni nak jadik dancer..dan banyak jugak la moral value yang kita bole kutip dari cerita ni..huhu..kalo free-free try la tgok cerita ni..hahaha~

2 comments:

Alam said...

Hyehyehye...
alam ni...
hehe
Thnks sbb ad ecite psl alam kat sini...
jumpa alam di facebook
under Alam SYTYCD....
c u there..!
tc n hv a good day...

kokochan said...

alam??? hihi
thanks for drop by here :)