Wednesday, October 21, 2009

22
alhamdulillah :)

6 comments:

fatinnadirah said...

nurul ain razali!
happy birthday!!
semoga lebih matang, lebih berkarisma, lebih RAJIN dan bertambah rezeki. aminnn..
:)
dpt tak sms fatin pagi tadi? sorry nak wish awal2, tapi tak bgn awal pulak.. heheh
apa plan cuti xmas ni? sarah ajak fatin gi london utk boxing day. nk join kah? :D
fatin taktau bila leh p hradec lagi ni.. huhuhu :(
anyway, happy birthday lagi sekali.
May Allah bless you and your loved ones always dear!
LOVE YOUUUUU!!!
mwahs!

Liyana said...

happy birthday ya!

kokochan said...

fatin :
thankssss a lotttt :)
yup! dpt ur msg :o) thankss..sori credit xda nk reply hahaha...

london??shopping??menarik jugak haha..
xplan sgt ape2 lgi bout chrismas break ni sbb semua tgh sibuk..
tapi rsnya this year mybe nk ke paris kot,eiffel menunggu..
walaupon bukan tengah bercinta tapi nk jejak kaki kat sana jugak haha..xpe la shopping sana je la huhu..

btw, about coming here..xpe la banyak lagi masa pon..dun wori! bila2 free kalo nk dtg bgtau je k!tpi klo bgtau awal sket lagi bagos, leh check jadual hikhik..sila la dtg :)

haishh rindu la pulak :(
lama sungguh dah xjumpa ni..haha~
*kemsalam sarah & semua k!

kokochan said...

liyana:
thanksssss :)

r3alfarhha said...

koin, hepi belated burfday!
moga dgn bertambahnya usia akn semakin mendekatkan diri kpd-Nya...
seronoknya mengembara kat oversea..waaa..bila la bole pegi..huhu~~

kokochan said...

umifarha:
thanksss soo muchhh :o)
hehe..meh2 dtg sini! :)