Tuesday, October 28, 2008

Bengang...tensen!

assalamualaikum..
*sigh!* Ape kejadah la test biochem semalam ni bley masok mimpi aku...punya la syok2 nk ckupkan quota tidur memandangkan hari ni cuti [Celebrating the day of splitting czekoslovakia to czech republic and slovakia] haih..tapi sebenarnya memng perlu difikirkan sikit kot test tu.. test tu boleh dikatakan agak mudah tapi sangat la regret sebb xberfikir panjang masa buat calculation and end-up dengan buat salah!!! susah jugak bila ada otak yang sangat creative ni.. hahaah~

i'm quite stress because i've to maintain my microtest result average below than 3.0 or else i've to take a special credit test which i dont want!...My third test for this semester, even without any 'failed' yet but agak cuak jugak...i realised currently me,myself and i is under influence of..LAZINESS,PROCASTINATION! hypotesis yang mampu dibuat.."semakin kurang test, semakin malas KOIN"...and its proven true..hehe..
Mana la azam mase final exam mase tu ntah!! waaa...dulu mase nyawa dihujung tanduk [final 1st year..]macam2 planning untuk 2nd year ni, tapi almost all x dilaksanakan...malah dpt dirasakan 2nd year ni bertambah malas!! ape la nk jadik!! tu la manusiakan..bila berada dalam kesusahan sedar diri dan kononya nk memperbaiki diri tapi bila dan senang lupa daratan..mungkin dah jadi fitrah manusia to be specific Melayu and to be more specific KOIN Mudah lupa..hahah~

Wateva it is cakap banyak pon xgunakan..ok la just lets by gone be by gone! wat i've to do now is just to get ready for my coming tests...this time 'PACAKKAN TEKAD, koin if u wanna a be a doctor in less than 5 years time from now then u've to sacrifice...if you malas2 its mean u sendiri yg saja cari alasan untuk men'depress'kan diri sendiri dengan memanjangkan masa berjauhan dgn ur parents/family kt malaysia [waa..nk balik sekarang kalo ikot hati...nk sambung kt malaysia ja..] fikir betol2...
Mak and Ayah..RINDUU~
Ps/: semua diperengan diatas hanyalah seisi menolog dalaman dalam diri sendiri..tidak ada kena mengena yang masih hidup mahupun yang sudah meninggal dunia...hanya untuk memotivasikan diri yang semakin hanyut dan lupa akan tujuannya kesini..haha~

ok la dah2 la tu...lagi lame spend time kt sini...lagi banyak la korg dengar aku merepek! hari ni seisi meluahkn perasaan tamat...hehe~
WASALAM..

9 comments:

anbahmie_10 said...

Koin, actually bukan koin sorg je rasa mcm tu...huhu, didie pn...x nk la nnti dh thantuk baru nk terngadah...xpe, meh bg smangat sesama kita..!

Chaiyok iyo! Bbasha...!!!
We Want Nothing Nothing but Win!!!
Jom Berusaha! Yang lain tu, kita serah pd-Nya...

kokochan said...

hehehe..xle berterusan macam ni didie!! kita kena berubah!!wacchaaa~ BERUSAHA!

I.n.t.a.n said...

ini tidak ringkas tapi padat dan tepat mungkin..hehe;)

mari jadi rajin bek!

kokochan said...

hahaha..jom2!!erkk..tak tahu la bley ke x nie..haha~ iA berusaha!

~ rianus ~ said...

hahaha..sy bersetuju dgn hypothesis miss kokochan!!

jom fighting2!!

sueabubakar said...

jgn malas!
jgn malas!
jgn malas!

s.c.h.u.l.t said...

okey..senang cite ah..cik koin sedang stress!!

huhuu..

Hodně štěstí!

btw, sindrom MUDAH LUPE tu slalu je dilakukan oleh syuhada..azam bkn men tapi mule2 jela..hehe :D

dakC0Mot said...

berusaha koin...eheeeeeeee...
tu tok smgt dri ak gak...coz now ni ak pon dh malas thp gaban....bru past 1 papar....=(

kokochan said...

2rian:hahaha..same la kita!
2sueAbubakar: baeklah!saya akan berusaha!
schult : waa..shud pandai ckp czech!hehehe..mudah lupa??..hahaha~kita serupaaaa~
dakComot: jom bersemangat!! good luck for ur exam then!