Sunday, October 26, 2008

depaavali n housewarming...

Saturday, 25October2008...

Tuan rumah: Sara,Mei yee,Jay

Housewarming and deepavali celeb in jay,sara and mei yee house! we had so much fun dat day!.. had been served with nasi tomato,nasi beryani, popodem[i dunno how to spell...correct me if i'm wrong~],curry ayam, curry veggie, salad,desert blablabla...sangat la full malam tu! thanks tuan rumah!

chenad dengan tanda didahinya..simbolik kaum india

superseniors..also memeriahkan majlis~
separuh daripada borhanianss
menari/menyanyi hindustan bersama selendang sara

Before leaving, sempat jugak diorg celeb my 21st birthday..sangat la terharu dengan cheese cake yang sedap buatan didie n ijti tu,macam tau2 je tengah mengidam nk makan cheese cake ni!hehe...thanks people for the presents too...thanks everyone~

cake buatan didie dibantu oleh ijti...

potong jgn xpotong

seisi suap menyuap~

kebelakangan ni weekend sentiasa diisi dengan pelbagai programme...menarik dan best jugak..takda la rasa kebosanan sangat..tambahan pula menjelang igames yg bakal menjelang kurang dari seminggu je lagi ni, masing2 semakin giat berlatih dan berusaha untuk mencapai matlamat memiliki piala dato' salman...

ok la malas nk membebel banyak2 lagipun ada biochem test esok! so saya mengundur diri! wasalam..

3 comments:

Lyna Wan said...

wawawa bestnya

I.n.t.a.n said...

tengok baju pink itu..
kelihatan sungguh pinkish
lalala~

kokochan said...

lyna: haha memng bes!! xda ape yg bes selain makan!!hahah~
Intan: bekkkk...pink tu xda la girlish ok! saje je nk carik pasal ngn aku nie,slmt jauh kalau x..hahah~