Thursday, April 16, 2009

mencari sang pembunuh untuk dibunuh!

oke, aku sangat bengang dan tensi skarang..BENGANG!!!!!
mungkin this is not the only reason aku tersangat marah skrg ni..
tapi i can say it do contribute a lots kearah kemarahan aku yang meluap2 ni..
tolong la weyh jangan kusutkan otak aku lagi..boley x??
Jahat sangat ke aku ni?? susah sangat ke nak faham aku ni??
YA ALLAH..xpenah terdetik dlm diri ini sedikitpun untuk melupakanmu..
aku malas nak taip panjang, sebab sebenarnya aku banyak giler kerja sekarang ni..
tidak juga aku mahu me-reveal apa yang berlaku disini..
cukupla sekadar ianya menjadi seisi melepaskan geram!huhu...
aku amat berharap agar keadaan tidak membuat aku membenci..
menjadi ignorance pada benda yang tidak sepatutnya..
aku berharap apa yang terjadi tidak merubah hati ini..
dah2 la..stop being judgemental...stop judging people..
please get a life...!!
susah btol hidup skarang ni...
sebab mungkin banyak sangat orang yang terlampau sayang sgt2 kat aku kot..
cuma tolong la sayangi la aku berpada2 yerkk..
i'm sori if sapa2 terasa dengan post ni...cant be help!
ps/: i wish i can speak to my sis rite now!! tapi dia sebok ngn final plak..nvr mind!

7 comments:

fathinaina said...

huhuhu..marahnye kamu..rilek2..tarik nafas...lepas...tarik..lepas... =)

sueabubakar said...

aku xterase..selamat dr api kemarahan ko! hehee
kidding je koin..
saba eh :)

ijan said...

saba bek..saba....
hehe...

tp sy yakin kamu bkn tujukan utk sy..kan..kan..kan??

lynawan said...

fuyo,takot i bc this entry.
istighfar kak koin, istighfar.
igt, setan 2 suka je kalau kita ni mrh2.
jdlah kool mcm sy =p

kokochan said...

fathin aina:
hahah mcm cikgu senaman pulak..tarik nafas..lepas..haha :o)


sueabubakar:
hehe..xpa, memngpun anda terselamat..jauh pon api xle sampai malaysia..sempat padam kena air laut..jk! hahahah~

kokochan said...

bekjanie:
xpaham lagi ke bek?? ko la yang aku maksudkan..bwat2 xtau plak..hahahah~

xda r bek..baru semalam aku merepek ngn ko pasal thesis kesayangan ko tu, ape kehalnya aku nk marah ko plak..hahaha..sengal la ko ni.. logik!

kokochan said...

lynawan:
baekk~~
ni dah berusaha sedaya upaya ni menahan marah didalam..luah kt blog je..alhmdllh la stakat ni xda sapa kena panahan api kemarahan ni...huhu~
yup2 bahaya ni..nnti kena sakit jantung& hypertension kalu asik mrah2 je kn..hehe~
istighfar!sabar2..huhu~