Saturday, April 18, 2009

musim-musim bunga...

Musim bunga tiba lagi, bunga dari pelbagai species mula mekar dari tumbuhan-tumbuhan yang wujud disini..daripada tumbuhan setinggi rumput hinggalah pokok setinggi atap bumbung rumah kami kesemuanya mula mengeluarkan bunga-bunga yang mengandungi pelbagai pigments seterusnya menjana kearah kemeriahan kaler2 bunga-bunga yang dapat dinikmati sekarang..hikhik!
Ringkasan overview mengenai musim bunga dari lensa mata penulis yang dikecilkan skopnya kepada beberapa keping gambar dibawah... sila la nikmati :o)
After class Immunology..
Venue: Belakang Dept. of Microbiology, Hospital University [facultni nemocnice!]

puteh..pink..purple..


kuning..


tulips sekitar malsovice..my house!



Selamat musim bunga semua! :o)

sblum benti jom dengar dlu lagu i'm yours versi melayu yang sengal tapi cute ni hahaha~

6 comments:

s.c.h.u.l.t said...

comelnyerr lagu!!

and the pics sgt superbbbbbbbb

*sambil geget jari*

oh laa..bestnyerrrr~

Syazwani 'Aqilah said...

comel betullla..

I.n.t.a.n said...

bek!!
petik bunge tu 2 guni anto kt aku k..tq:P

lynawan said...

nk tgk tulip kt Keukenhoff,last2 tgk kat Hradec aja.
sob3x.
LFHK smpai hati xbg kita spring break

kokochan said...

shud & wanie:
comel kan lagu tu..hahaha~
jason mraz melayu!wee~

kokochan said...

intan:
hahaha..sukati2 je ko bek!haha~
nk 2guni plak tu..xle bla oke..haha~

lynawan:
agak la, cuti ciput giler..sedih je..hoho~