Sunday, November 23, 2008

hradec kralove

snowman pertama kami tahun ni!hehe~
XPDC merentasi lautan snow..keh3!

people! more photos in my fb oke..below are vid kejakunan kami!hahaha...i've to admit it!sebab rumah saya kt malaysia xda snow..hehe


8 comments:

anbahmie_10 said...

hehe...yo yo o che nad....
tapi siyes comey snowman tu..(ikhlas nih)(^-^)v..peace!!!

Lyna Wan said...

wah,bestnya boleh buat snowman.sy mampu buat snowbaby sj.

kokochan said...

anbahmie_10 : comel2!!!hehehe tgok la sape yg penat golek ice tu!haha
lyna : xpa sket lagi korg maen la! abeskan test dlu!hahah~

Missc0mot said...

dh abis exam ke kokochan?
~koko...ssh lah nk antr comment klo de word verification tu..buang la...
g kat setting->comments->click NO for "Show word verification for comments?"

~eheeeeeeeee...sng ckit....
weeee..PEACE=)

kokochan said...

hehehe...ok nnti2 saya buat oke miss comot!hehe..jummat n isnin ni ada lagi...masih berjuang!heheh

hirumi said...

tu snowman without jantina ke?hoho.anyway,happy bersaljiying!! ^_^

s.c.h.u.l.t said...

cembulu!~~~

*haa..tu ah syud.dolu2 suh blaja rajen2 tamo :p

tape2...nnti i g honeymoon dgn my hubby kat tmpt2 brsnow (pastu mati beku sbb dh trbese dgn cuaca kat botswana ni.wakakaka)

kokochan said...

hirumi: snowman ni gender neuter!hahaha
shud:hahaha..xpayah tunggu honeymoon pon oke, kerja then dpt gaji je pergi la melancong..hehe~ ala xdanye beku!i pon dah biasa dgn cuaca di 'botswana' tu jugak..hahah~