Saturday, February 7, 2009

gadis comel lahir kedunia..

Assalamualaikum..
Hari ni saya nak memperkenalkan seorang gadis comel ni..bila la saya bley dapat pegang dia..*sedih!*...hehe~Biodata diri
Nama: Nur Umairah Najihah
Tarikh Lahir: 25 January 2009
Tempat lahir : Johor, Malaysia..
Nama Bapa : Mohd Noor Jamaah bin Razali
Nama ibu : Aslina binti Mustaffa
mata seperti ayah&ibunya...SEPET!haha..

versi tidur..hehe~

bersama MakNgah ngokngek!haha *jeles2 nk pegang!!*

opsss..jangan nangesss..saya tau kamu merindui saya!hehe~


haihhhhh..tak sabarnya nk balik mesiaaaaa!!!!!!!!!

17 comments:

fatinnadirah said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~
congratulations!!!!
bestnyaaaaa!!!!
comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
sronokkkkkkkk!!
wahhhh!!
hehehe
congrats!
mak ayah koin sure sgt2222 happy neh :D

I.n.t.a.n said...

bekk..kamu suda bergelar MOKCIKKK!!
oooh matanya mewarisi gen2 SEPET ko jugee

da tak rock da bek
da jadi mokcikk..
kedengaran tuwa suda
haha:P

congratz neway;)

kokochan said...

fatin : hahaha..thankssss~ tu la seronoookkk xsabar nak balikkk...
owhh..Ayah n Mak koin sgt2 la gembira~~

intan : ye matanya sepet sama seperti kerabat2nya!hahahaa~
aku la makcik yang paling vogue, rock and sentiasa muda dialam semesta tau x!!hehehe...

s.c.h.u.l.t said...

kawaii desuuuuuuuuuuu

sepetness!!!

congratulationnn kokochan~ ;)

kokochan said...

thanksss shud!!!! :o)

kokochan said...
This comment has been removed by the author.
SupeR HoLky-HOOD said...

koin....cumilnye!!!!
hoho.nk jmpe2..



lah lalala

missy wonderlily said...

Aunty koin!
whoaaaa.comelllnyaaaa~

wait.

eh.itu koin jugak ke?
ngahahahahaha.
rupe agak serupa.

oit.bgtau baby Umairah, nnt
KAK Ocheed dtg melawat yea.haha

kokochan said...

lah:
haaa..nanti kita jumpa kt epot..jom balik skalik!hehe~

kokochan said...

Aunty koin mmg comel..trimas2!!hehehe~ erkk..KAK ocheed?? Aunty oke.. kawan aunty koin adalah aunty ocheed!hehehe~

it's a must oke!! kena dtg umah aku heheh~erkk..adey asik ko je dtg umah aku!aku xg pon umah ko, ape lagi sila jemput oke..ahaha~

missy wonderlily said...

Of coz la kak ocheed.
kawan kepada aunty haruslah dipanggil kakak,bukan aunty.
nyahaha.

haha.segan la asyik akuje dtg rumah ko.habis mknn+electric ko.haha.

rumah aku kecik je koin.half rumah ko.theehee.tp kedatangan bebekcrewz mmg dialu-alukan.cume kalu 5 org dtg sekali mmg jadi tin sardin la.haha

kokochan said...

xpe sume family aku dah tau ko memng kuat makan!hahaha~

weyh sejak bila aku penah kisah umah ko size ape??bla la weyh sardin konon!!haha..
ye2 nak g Taman Renteng nk suro mak ko masak best2 hehe~!*pk mknn je skrg ni hehe*

missy wonderlily said...

nyahaha.bagusla kalu org dah tau aku kuat mkn.
xyahla nk control2 nnt.
haha.*kidding.kidding*

haha.serious sardin pun kalah.
jemput2 dtg.nnt aku team up dgn mak aku msk best2.haha.

hmm.nnt bile aku dtg jgn lupe msk tuk aku ye.nk juge merase ko msk.haha

kokochan said...

yeay!ocheed will cook for me!!hehe~
erkk aku masak?? jgn la terlalu mengharap ok!ROTFLOL!

sueabubakar said...

huhuhu..kawaiiiii!!!!! :)
sepetttttttnyeeeeeeeeeee..
da beso muke cam ko koin~~~hehe

SupeR HoLky-HOOD said...

yup..iA kt blk skali eh..nk jmpe2 baby cumil..
koin..br prasan ni..thn dilahirkn salah...2008..sian umairah..mude lg die..kiki..;p

kokochan said...

sueabubakar :haah clone tu..hehe~ esp mata dia!hahaha~ takda la bapak dia pun mata mcm tu! mane tak tumpahnya kuah kalo x ke nasi..hehehehe~

superholkyhood: owhh silap..oke2 betulkan!kesian tertua plak umairah,hehe..tersilap plak..hehe~