Wednesday, February 11, 2009

Na shledanou~

Owhhh..Sesungguhnya lagu dibawah ni tada kena mengena dengan content post kali ini..since aku dah teraddicted dan sudahpun berjuta2 kali ulang vid ni, so aku bercadang tuk bagi korang plak tgok, it's unresistable!ahahaha..


Středa ,Jedenacteho února dva tisice devět, lékařska Faculta

Tidak sia-sia meredah salji yang turun dengan lebatnya pagi ini, menapak diatas kelembutan salji yang tebal seawal 7.30pagi *xda la awal sgt!hehe~*
Alhamdullilah.. 'na shledanou' to bio&genetics...Thanks Allah..All the praiseS to HIM, ONLY Him!!..as i'm nothing without Him..
also Thanks to My Family & Friends for the Doa & Support!


Kepada:
Encik Burkitt Lymphoma [tans 8,14], Puan Phidelphia chromosome [trans 9.22], Cik Bloom [SCE], Tuan Ataxia Telangiectasia [DDR], En. Fanconi Anemia, Tuan Wolf [-4] dan Cri Du Chat [-5], Von Recklinghausen[17], Marfan , Hungtington [5,CAG], Tay Sachs [15], Lesh Nyman[X], Ehler Danlos, Phenyketouria [12], Alkaptouria, Klinefelter, Turner, Trisomy [21,13,18,8], Pakcik Oncogene dan Tumor suppressor genes sekeluarga[RAS,erbB2,MYC,ABL...], tidak dilupakan pada pakcik2 signaling molecule, SNAREs, SRP, snRNP, retrovirus, adenomavirus, AAV, Vectors2...and the list goes on..!
terimakasih kerana sudi menginap di Hipocampus ku, harap2 kamu2 di'cosolidate' menjadi penginap tetap disitu sebagai long-term memoryku..hahaha!

More triplets to come on June koin, don't feel sooo too comfortable!!! *write those words on a sticky note and paste it in ur mind n heart!*
..Infinite effort, limitless spirits & motivations, continuous DOA!..May Allah Bless me & us Always~

8 comments:

lynawan said...

tahniah!

~ rianus ~ said...

koinnnnnn~~~!!!
congrateee ~~
nnti kite g buat czech pulak sama2..

lynawan said...

kirim slm kt semua yg ada dlm list kepada Kak Koin tu.bilang sm mrk,lg setahun sy ketemu mrk

kokochan said...

rian :yeah2!!mari berczech plak hehehe~

lynawan: thankss~ baikla akan ku sampaikan pesananmu..hehe~

s.c.h.u.l.t said...

congrats!

eh nnti mintak penumpang2 hipocampus ko singgah dekat hipocampus aku k.. tq~ :P

kokochan said...

oke2 i'll ask them to visit ur hipocampus nanti!hahaha..
bestkan kalo bley bwat mcm tu!..transfer knowledge guna gene tranfer ke..oke dah start merepek!haha~..btw,thanks yup~

sueabubakar said...

omedetou!! koko chan!

kokochan said...

ape tu sue??!hahaha