Saturday, February 7, 2009

setelah berkurun..

Kenapa aku nak menjawap tag ni??
sebab pertama aku buat tag ni kerana BekIntan dah tag aku dengan banyaknya sejak zaman Tok Kaduk lagi tapi satu habuk pon aku tak buat..hahahaha..so ni aku jawap la oke, tpi yg len2 nanti la bek eh!hehe..dan juga kepada tag2 yang laen yang masih pending akan ku berusaha untuk membuatnya oke..hehe~
oke sebab kedua, aku gelak macam nk pecah perot bace jawapan bebek intan terhadap tag ni..hampagas btol minah tu..haha antara banyak2 jawapan tu 'ocheed mcm nicole kidman versi jawa' paling xle blah oke bek! [kpada ocheed *peace no war!* aku hanya republish ayat bek intan je oke...]...hahahah..
sebab ketiga, aku bosan dan tgok nota ni..nak kate dah abes bace xda la jugak..haha~ tapi xpa la xsalahkan break a few minutes!ehehe...
jadi jom menjawab! eh jap sebelum tu aku xnak la tag sape2 oke..name yang terlist kt bawah ni kalo rajin buat la, kalo malas xpayah pon xpa..hehe~
1. Who does Rian like?
Rian suka jun pyo kan??oke rian suka jun pyo! hehehe..
2. What musical instrument would Bek Intan most likely play?
Guitar..aku xtau la dia ni dah pandai ke blom, dah bezaman belajar rasanya!*peace!*hahaha~
3. If Bebekz played in a movie, what kind of character would they play?
gadis2 hot..wakakakaka~
4. Oh no, Raini got kidnapped by aliens! What do you say once they get back?
kesian anak2 RNR kehilangan bonda mereka..hahaha~
5. Who's Shu dating?
Perlu bagi tahu kah?hahaha...*peace!*
6. Does Nenek-landlady-kami have any pets?
-Yep. kocka bernama cici!
7. If BekJanie were to be mistaken for a celebrity, who would it be?
Aku bagi zaiton sameon versi muda la, oke xbek??hahahaha...sebab aku tgah addicted giler ngn lagu 'menaruh harapan' dia tu..haha
8. What if you found out that lyna was secretly an alien plotting to take over the world together with zetty?
i'll bomb palachova!!!alamak mcm terror-ist plak..hahahaha~
9. What do you think about Sue?
Matured! segak bergaya! macho..hehehe..*peace!*
10. In a race between you and fatin who would win?
xda sape yang akan menang sebab dedua pun rajin bercerita! *race berborak sampai pagi!haha~*
sekian terima kaseh!

8 comments:

lynawan said...

hadeh,sjk bila kak koin sependpt ngn pkcik biofizik kepala botak 2?dia pun panggil sy alien.

kokochan said...

laa..ye ke?hehe..takpa kali ni ada geng,zetty!hahah~

ijan said...

haha...
zaiton sameon aku kene..
amek ko..**dush**

muke zaiton sameon tuh canne bek??
tatau pon..haha

kokochan said...

hahaha bek ko nk tau muka dia cmna..g tgok kt youtube!! ko taip 'menaruh harapan zaiton sameon'...hehehe! aku harap ko suka!hahahahah~

I.n.t.a.n said...

muahaha!

zaiton sameon rockss!!!
go go zaiton sameon
next year leh masok juare lagu
kalahkan husin meet uncle!!

bek klo ko jadik celebrity ko jadi rosnah mat aris versi rambut biru nak?

ahahaha! dpt kawen laki mude bek:))

kokochan said...

part kawen lelaki muda tu aku ok je..tapi part Rosnah matAris versi rambut biru tu sampai bila2 aku tak hingin!!!!hahaaha~

yeah2 go zaiton sameon!!!kalahkan MUH!!hahaha~

~ rianus ~ said...

Yezza koin~
Rian suke Jun Pyo <3

kokochan said...

saya pun suka..semua dak pempuan HK pon suka jun pyo! *junpyo syndrome*..hehehe~