Saturday, May 2, 2009

Award?

Award ni datang dengan a few rules and they are:

1. Copy badge
--> yup diatas!

2. Ceritakan siapa yang beri award ni.
SYUD aka syuhada azman.. mula bersua ketika di MRSM mersing, aku Acturus dia Bimasakti, sebelah kelasku..
Sekarang mempelajari ilmu farmasi di cyberjaya..rajin berkarya dan beliau merupakan koordinator satu laman web Seni bernama Kapasitor.net
Pandai mengarang dah bijak berkarya..kreatif! pernah menerbitkan buku dipasaran semasa..
peramah dan best :o)
3. Ceritakan 10 fakta mengenai diri anda:
malas dan rajin...
semakin mengemok..namun tidak pula meninggi :o(
sedang berusaha menjadi dokter berkaliber..
rindu kt family di malaysia sgt2!!!
dan tidak pernah menyentuh anak saudaranya yang comel yg sudahpun berusia 4bulan..
menyesali kehilangan banyak masa untuk bersama keluarga kerana berjauhan..tetapi bersyukur dengan segala yang dicapai sampai ketahap ini
rebelious..emo..?..talkative..
pretty suck in language!
kuat makan n tido n melagha..shoping!
i love living my life on my own..advice needed but, i dont need anyone to rule/conquer my life..
having such a wonderful family who understand me the best!!

4. Pilih 6 penerima award seterusnya dan nyatakan nama mereka:
Bek Izzani
Bek Ocheed
Bek Intan
Rian
Raini
Shu+Potter
sepatah kata shud...korg layan je la tag kanak-kanak rebena nih..
jom bwat lawatan muhibbah ke blog mereka dan bagitahu mereka telah dianugerahkan award ini! terjah mode!!
sebelum tu jom layan lagu 'The Medley' ni dari Mujhse Dosti Karoge ni, tgah hindustan mode ni..

11 comments:

lynawan said...

i love living my life on my own..advice needed but, i dont need anyone to rule/conquer my life..
gimme a high 5!

SRISUFI said...

salam kokochan..

mai lah jawab ujian personaliti meh..

semoga terus ceria

~ rianus ~ said...

hahahha..koin!!
i love medley nih jugak!!
dlu2 hafal lgu2 nie~
hoho~

kokochan said...

lynawan:
*high5!* heheh~

Srisufi:
cepat2 ye upload the answer :o)

rianus:
suka jugakk~

raiNiey said...

*hindustan mode activated gk* hehe..
wahh.. dpt award ker i? huehue.. mnarik2.. =p

s.c.h.u.l.t said...

weii koinnn

ko mmbuatkn aku xstudy dan ralit mnyanyi industan!~~ hahaha

dahlah medley feverett akuuu

*dush!dush*

tibe2 nk mnari ala kareena kapoor~~

bachawoo! bachawoo!! *slmatkn gue! slamatkn gue! :p

.::*~nadia~*::. said...

i nak join gak gimme 5 tu!

heheh

apesal awrd i kena share dua org?

kokochan said...

to rainey:
ye2 sila amek award ni yerk kawan2~~!!heeheh~
sila la menari xhenti2..hheheeh~

to shud:
xpa shud sekali sekala menari..hehe~
waaa..shud bley jadi karina kapoor..best2.. aku ni mampu menonton je..nk menari keras macam kayu balak..hahahaah~
neway enjoy~

to shu:
*high5*
lorh..untuk blog kamu la..kan ke pemilik nya 2org..hehehe~ emish!

SRISUFI said...

Salam kawan,

Sri dah update jawapan. hehehe kamu pilih yang mana ye?

hehehe..

hirumi said...

Guna mirror untuk reflex kan award tu ke nadia!nadia buat!!weeehoo!haha

kokochan said...

hirumi:
cis kejam!..jangan buli shu r!!hahaha~ buat..buat..hahahaha~