Friday, May 8, 2009

pictures of life..

Sekarang ni kurang berperasaan nk blogging..tapi rasa dah terlalu banyak aku miss nak cerita pasal event2 yang aku ikuti dan aktiviti aku sepanjang musim2 bunga ni..kerana kemalasan tahap karma yang ku alami sekarang ni so aku just nk list sket2 n upload a few photos yang berkenaan dengan event2 listed...enjoy it~

1. Makan2 di Cejpova
Perkara ni dah berlaku agak lama,bulan 3 or 4, makan-makan ni dilangsungkan memandangkan ramai juniors yang bertanya2 dimanakah rumah kami sebenarnya.. Jadi kami mengambil keputusan untuk membuat majlis makan2 serba ringkas untuk adik2 junior batch03...kurang ingat sangat apa2 yang berlaku sebb dah agk lama, tapi kami yang berhasrat utk membuat nasi ayam bertukar arah kepada makan nasi kerabu buatan mama kami, memandangkan ketandusan ayam halal disini... :o) sedihkan..hahaha~
apepun thanks to all juniors yang datang..atas ni gmbr bersama2 juniors perempuan..lelaki xmuat dah nk masok gmbr..hehe~


2. Makan2 di Palachova
Seterusnya, kami dan RNR pulak dijemput ke Palachova untuk seisi makan2 yang lazat.. makan mee kari, puding caremel, kek batik, fries, etc...memang best r,thanks korg!... before balik kitorg maen2 kat bawah tu, ada yang maen badminton, ada yang men roller-blade etc..ehehe~
bohuzel [read: unfortunately], xamek gambar masa ni..hehe~
3. Picnic Girls Batch 02

Picnic ni berlaku di jurasicky sady...kawasan pertembungn dua sungai yang memang jadi hotspot dikala spring ni.. Almost semua warga2 batch 02 hadir...kitorg makan2, pastu men badminton, then golek2, then amek2 gambr lompat2..hehe~
bajet sun-bathing r nie?hahahak~

the makanans~


4. Graduate night
Graduate night ni berlangsung setiap tahun untuk celebrate graduates yang bakal jadi doktor.. so semua budaks medic LFHK dijemput hadir la,tapi kena beli ticket la bukan free..haha~
majlis ni biasanya diorganized by students 4th year every years untuk graduates..hoho~
Pada asalnya aku memang malas nk pegi since from experience, graduate night ni bosan yang teramat!!hoho~ tapi atas sebab2 tertentu aku dan a few rakan2 laen pegi la jugak, bukan juga untuk berhibur tapi cukup la untuk menjaga image malaysia..hehe~

5. Prague + Funfare bersama RNR
Cuti labour day 3hari.. kami ke prague pada hari jumaatnya, makan sushi, shopping2 then balikk...nex day kami pegi funfair, ramai2 bersama RNR, aku maen Bumpercar je.. Xsanggup aku nak uji Adrenaline, Vestibular apparatus dan GIT system aku!hehe jadi Raini dan Chenad la gagah maen2.. cerita lanjut beserta tragedi yang berlaku semasa seisi bermain2 difunfare bole merujuk blog raini or rian.. :o)

oke la itu je setakat ni..

Neway, i've booked my final...semoga tarikh 2 tersebut adalah yg terbaik buatku dan rakan2 laen.. moga dipermudahkan dalam segala urusan hendakNya insyaAllah :o)

9 comments:

~ rianus ~ said...

우..아!! [read : Whoa!!]
pakai sunglass pun bley amik gmbr~
=P

kokochan said...

gaya mesti mau ada rian..hahaha~

lynawan said...

erk,ada ka org sunbathing pakai selimut
selimut MAS plak tu.
hikhikhik
wah, I lud dup nk book date final ni
risao kalau xsmpt nk book date yg dminati

Sue Abubakar said...

mak aihhh..byk aku nak komen ni

1) wehh..giler ahh..ko da ade dslr ke?ke ko cilok org punye ha?

2) amboiii..tren baru pakai tudung!cute sehh~~~:P

3) Shushiiii wat sendiri ke???byk nye makananananannanananan...sedapnyeee!!!

hirumi said...

Proved lagi!

*pinky's KOIN!*haha

kokochan said...

to lynawan:
nak tunjuk brand loyalty tu yang pakai slimut MAS yang dicuri ketika balik malysia tahun lepas..haha~

booking date exam?..hehe kena competitive sket dalam hal ni..bru dapt tarikh best!hehe~
good luck then!insyaAllah dapat tarikh best~

kokochan said...

SueAbuBakar:
menjawap soklan anda!hehe~

1. dslr tu bukan aku punya laaa member aku punya,aku bukan suka sgt amek gmbr2 ni, masuk dlm gmbr sukaa r..tu yang malas nk beli dslr tu membazir je..hehehe~

2. tudung baru?hahaha~ baru la sgt..haha~

3. yup2!! semua mknn buat sendirikkk~ potluck~!

3.

kokochan said...

to hirumi:

pot, jgn diskriminasi kaler r..nanti shu marah weyh, pink kaler dia tu..hahaha~

hirumi said...

Jom panggil shu. tgk dia marah ke tak. la la la haha