Tuesday, May 19, 2009

keranamu czech :o)

Thanks Allah :o)
Alhmdulillah...harini result czech kuar, berdebar giler...
To be frank, hati ni memng xtenang since buat test tu, which is thursday last week...
memang rasa akan kena repeat lagi je..sebb listening part dalam test tu mcm xle nk jawap sgt je sebb blurr giler masa dengar dialog tu..hoho~
memng rase tensen giler la..ditambah pulak dengan kekangan masa final dan sebagainya menambah kekusutan kepala ni..
RAZALI NURUL AIN --> Ano [read: Pass]
Tapi tu la, Allah sebaik2 penentu, Aku lulus :o)
Kadang2 kita rasa kita mcm comfirm akan gagal, tapi Allah bagi lulus.. apa maknanya?
Mungkin inilah yang dinamakan rezeki dari Allah.. Alhamdulillah..terima kasih Allah~!
Tapi jangan leka, sebab ia juga mungkin ujian dariNya, menguji dengan kesenangan, nak tengok kita leka atau kita terus tingkatkan usaha...wallahualam..
jadi kesimpulannya, mari terus berusaha dengan gigih untuk final yang mendatang :o)

5 comments:

lynawan said...

congrats!!!

ijan said...

congrats bek...
troskan usaha....=p

kokochan said...

lynawan: thankssss~

ijan:
hahaha.. thank bekkk~~!

sueabubakar said...

wah!omedetou!!
aku tgh final..doakan aku pulak!
hihihi

kokochan said...

sueabubakar:

fighting sue!!! good luck!
hodne stesti!!!